ANSTÄLL VÄRLDENS BÄSTA KOMPETENS

En riktig kick-start! 

Vår vision är att det ska kännas enkelt att anställa världens bästa kompetens! 

 

 

Anställ världens bästa kompetens!

Upplever du att det känns komplicerat när du ska anställa från utlandet? Vi ser till att processen blir enkel medan du kan känna dig trygg med att talangen får en bra start.

Det är en stor omställning för din talang att flytta till ett nytt land.
Vi har kunskapen, passionen och nätverket för att ge din talang en positiv flyttupplevelse och en smidig start. Våra tjänster skapar förutsättningar för talangen att kunna fokusera på sitt nya jobb och besparar dig tid du annars lagt för att lösa olika flyttrelaterade utmaningar.

 

 

Vår inflyttarservice

STARTPaket

När din talang ska flytta till Sverige ordnar vi med både administrativa måsten och det som ger det svenska vardagslivets guldkant. Med personligt engagemang ordnar vi allt från folkbokföring och bank till gymkort och kultur.

LANDA BOENDE

Vi landar boende till din talang. Utifrån talangens särskilda behov och önskemål tar vi fram flertalet noggrant utvalda boenden som sedan fotas och filmas. Urvalet presenteras för talangen och väljer sedan sitt nya hem. 

MEDFLYTTARJOBB

Din talangs medflyttande partner får hjälp med att aktivt söka efter arbete utifrån dennes erfarenheter. Vi bistår med vägledning och verktyg för att lyckas med arbetssökandet. Vi stöttar också den som vill starta eget.

ARBETSTILLSTÅND

När du ska ansöka om eller vill förlänga din talangs arbetstillstånd hjälper vi dig. Vi är en certifierad partner hos Migrationsverket och därmed har vi förutsättningarna att ge dig en snabbare och mer effektiv service.

SOCIALT LIV

Trivsel i livet utanför arbetsplatsen är en av nycklarna för för att din talang skall få en bra start och stanna långsiktigt hos dig. Vi skapar en helhet i det nya livet och etablerar talangen socialt lokalt.

BESÖK INNAN FLYTTEN

Låt oss hjälpa dig att få talangen att välja Värmland! Din talang får en skräddarsydd rundvisning utifrån sina egna intressen och vi inspirerar talangen till att leva och bo i Värmland. 

Våra klienter